BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dimarts, 26 de maig de 2009

SANT BOI, el meu poble.Un poble que a crescut molt des que jo vaig neixer, massa pel meu gust, pero que encara té racons bonics. Un poble amb molta història, el íbers i els romans ja s'hi passejaven. Amb un riu que li dona vida, el Llobregat i que enguany el podem gaudir més que mai, a racer de la muntanya del Montbaig, amb l'ermita de Sant Ramon al capdemunt, fan que la seva imatge des de lluny, sigui inconfusible.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors