BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dissabte, 26 de setembre de 2009

UNA CAIXA DE GUARDIA CIVILS


Encara me'n recordo de fa uns quants anys, que quan passavem per devant de la bacallaneria del carrer Major, s'hi podien veure unes caixes de fusta rodones. Una amb "sardines de la costa" salades i un altre d'arengades rovellades que se n'hi deien guardia civils.
Vaig llegir en algún lloc, que se'ls hi deia així perque es servien sempre de dues en dues, com solien anar els del "tricorni" fent la ronda.

1 comentaris:

Ricardo ha dit...

A la meva àvia li encantaven les arengades, vivíem al carrer Nou i les comprava en aquest lloc que esmentes.
Vells records, bells sentiments...

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors