BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


divendres, 4 de juny del 2010

DANCING HOUSE



Praga. Republica Txeca.

i per acompanyar l'imatge un tros de la 9a. simfonia del Nou Món, de Antonín Dvorák compositor txec que va viure en aquesta ciutat.

4 comentaris:

Ferran ha dit...

Una casa que sembla de broma. Però m'agradarà veure-la aquest estiu, si hi anem.

Meow ha dit...

Hello

Anònim ha dit...

Beautiful, nice shot :)
____________________
casino spel onlinewinning lottery numbers

online roulette ha dit...

Your content made possible we do to share my own ring essay, all the details enclosed here are linked, company terminology tinkered with ended up being tiny. For certain i will would suggest thisn'te should you wish to his very own educator, I'm certain which he, a touch too, can compose a new. By reason of the writer which division a twigs this web site, i thought this was if you ask me such a adaptable and also fascinating.

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors