BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dijous, 4 de juny de 2009

BELLADONALa belladona és una herba molt gran i, sobretot, molt metzinosa, mortal. Malgrat ser una planta d'alt risc, l'atropina, extreta de l'arrel de belladona, és un principi actiu farmacològic molt potent. Entre les seves aplicacions actuals destaca l'ús, a dosi baixíssima, per mantenir la pupil·la dilatada i permetre l'examen o la cirurgia ocul·lar. El nom de belladona, àmpliament difós en diverses llengües, provindria de la cara bonica de les dones amb les pupil·les ben obertes després d'ingerir belladona. Antigament va tenir un paper molt important en la bruixeria.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors