BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dimecres, 24 de juny de 2009

DIGITAL


Català: Didalera, Digital, Guantera, didal, bragues de cucut, boca de llop, gossets, guants de Maria o herba de l'orina// Basc: Kuku-belar, Txilintxa // Gallec: Bilitroques, Digital // Anglès: Bloody fingers, Fairy caps, Foxglove // Francès: Digitale // Italià: Digitale // Alemany: Fingerhut // Espanyol: Digital, Calzones de zorra, Dedalera


És una planta molt tòxica, però degut a les seves propietats tòniques pel cor s'utilitza en medicina en baixes quantitats.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors