BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dimecres, 29 de juliol de 2009

DES DEL TREN


M'agrada viatjar en tren! Però no em refereixo per anar a Barcelona, no, vull dir fer un viatge més llarg. És tranquil, no s'han de fer cues, pots passejar-te i anar a prendre alguna cosa al bar, llegir, xerrar, dormir...
Aquesta imatge és d'un dia d'hivern tornant de Granada. Al despertar-me i sortir de la cabina, vaig veure sortir el sol, quina sensació mes gratificant!

1 comentaris:

Mª Angeles ha dit...

Que preciosidad de imagen y sobretodo si la has captado desde un tren en movimiento, me encantan los amaneceres y las puestas de sol. Saludos.

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors