BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dimarts, 29 de setembre del 2009

CURIOSES FORMES VEGETALS

Aquesta planta em va cridar l'atenció el diumenge passat camí del Llor. Vam anar a la passejada que organitzava el Museu de Sant Boi per l'antiga Quadra del llor i va ser molt interessant.
M'agrada anar a aquestes sortides perquè sempre descobreixo coses i llocs nous allà on ja hi he passat mes d'una vegada i encara no ho coneixia....
Si voleu veure'n les fotos, podeu entrar a l'album:

Vull felicitar des d'aquí al Xavier Sànchez, per la seva feina de recerca sobre nostre poble i per compartir-la, gràcies!
us recomano el seu bloc:

6 comentaris:

Jordina ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordina ha dit...

Sí, l'excursió també em va agradar moltíssim. Bravo al Xavier per la seva feina, m'agrada molt tornar a casa i veure que es fan coses tan ben fetes i interessants.

I pel que fa a la fotografia.... a mi em va passar com al Ricardo, com se'm va poder passar per alt una cosa tan bonica??!!!

elmarge ha dit...

Una foto maquíssima! Gràcies pels teus comentaris. M'afalaguen.

Salutacions,

montse ha dit...

Una imatge molt bonica pels seus colors i la seva composició.
Gràcies per compartir aquest passeig pel camí del Llor.
Una abraçada.

Ricardo ha dit...

Una imatge difícil d'esborrar de la retina, enhorabona.

Angeles Toribio ha dit...

La clemátide, cuando está en flor, es hermosa aunque sencilla.

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors