BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dilluns, 8 de febrer de 2010

ARGELAGA, GATOSAAntigament amb feixos de gatosa es netejaven les xemeneies. Si, si, de petita jo ho havia vist a casa.
Es pujava a la teulada i per la part de dalt de la xemeneia s'hi feia passar un feix de gatosa lligada amb una corda, d'on també hi penjava un pès i es feia anar amunt i avall, així es feia caure el sutge que hi havia a les parets. Actualment venen un cop a l'any els escura-xemeneies a fer-ho.

2 comentaris:

Montserrat Sala ha dit...

Si o punxèssin tant!!! Però es maaca, amb foto i també al natural i ademés fan bona olor.

Joan Vendrell i Campmany ha dit...

Aquesta planta, que creix en descampats i muntanya,se la coneix també -- almenys ho he sentit dir sempre -- com "gatosa". Els cargolins hi troben un bon refugi en les seves punxoses branques.

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors