BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dilluns, 26 d’abril del 2010

EL RUSC







i despres d'un dia i mig de tenir l'aixam d'abelles penjades al terrat, avui, de cop i volta, se'n han anat... i m 'han deixat aquest petit rusc!

2 comentaris:

Jordina ha dit...

És impressionant! Quina feinada! Quanta precisió! El món de les abelles sempre m'ha fascinat, des que a segon de primària ens van dur de colònies a una granja-escola i ens van explicar, en un taller d'apicultura, com fan la mel, com viuen i s'organitzen aquestes bestioles. És una passada!

Anònim ha dit...

Compte que n'ha quedat una per vigilar la propietat i reclamar l'ha quan pugi el preu de la vivenda.
Tot plegat es un complot sionista !!!!!!!

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors