BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dijous, 4 de juny del 2009

UN MATEIX LLOC I DUES VISIONS...

paisatge de tardor, camí de l'ermita de Sant Ramon




el mateix paisatge després de l'incendi del 2005

2 comentaris:

Andreu0505 ha dit...

Bona Tarda MªÀngels.
És molt difícil de triar una de totes les imatges que tens al teu bloc, aquesta es una de les candidates, ja que defineix segons el meu modest entendre, l'esperit de la tardor, només falten els bolets i els nans.
Llàstima que el foc va fer-lo mal bé.
Dons a veure si fas cinc cèntims i ens ensenyes a fer aquestes fotos tan boniques.
Andreu.

Feli ha dit...

Desprès d'admirar totes les fotos del bloc em quedo amb aquestes dues de Sant Ramon. La primera defineix la plenitud i la bellesa de la natura i la segona és la conseqüencia de la ma de l'homme que, a vegades, no sap apreciar allò que te més aprop. Una llàstima però una veritat que cada estiu passa a qualsevol lloc. Ajudem la natura conservant-la i no destruïnt-la!!

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors