BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dissabte, 2 de gener de 2010

EL LLAC DE MARIANAO DE NITAhir al vespre vam passejar-nos pel parc de Marianao. El llac reformat recentment, és un racó molt acollidor i romàntic. Va ser construït al segle XIX, per encàrrec de Salvador Samà i Torrents, el Marquès de Marianao, membre d'una familia de indianos que és van eriquir a Cuba. Forma part del parc que envolta l'antic Palau i on el marquès va voler reproduir el paisatge de l'Habana.

2 comentaris:

Montserrat Sala ha dit...

Quina foto mes exótica. Semble el Vietnam d'avui o
Cambotja. Per dir un lloc bonic. Bon Any!!!!

Doncel ha dit...

Preciosa esta foto, me encanta,
Saludos desde mi colina.

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors