BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


divendres, 29 de gener de 2010

LA TORRE SALVANA O SALBANA ?


El nom de Salbana prové dels senyors que la posseïren, els Salbà, a la fi del segle XVI i la primeria del XVII.
Pertany al terme de Santa Coloma de Cervelló i esta al costat de la Colònia Güell. Actualment està abandonada i en bastant mal estat, una llàstima...

2 comentaris:

Joan Vendrell i Campmany ha dit...

¡Quina llástima que es condemnin aquestes belles construccions, testimonis de segles passats, en aquest estat de extrema deixadesa!. ¡Quin poc respecte pels nostres vestigis històrics!. ¡Una pena!.

Feli ha dit...

Una pena per part de les autoritats i dels propietaris deixar perdre un edifici com aquest on es podria montar una escola d'hosteleria, una residència de gent gran, un museu de la comarca, etc.. I el lloc tan privilegiat on es troba, tant a prop de la Colònia Güell.

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors