BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dijous, 28 de gener de 2010

PUBLICITAT SOBRE RODESBrassens un dels grans de "la chanson française" com Montand, Brel, Ferre, Piaf, Trenet, Gainsbourg.... pero el meu preferit és en Georges Moustaki.

1 comentaris:

Feli ha dit...

Que maco i que curiós! Sembla tret dels anys seixanta o setanta. Nosaltres vam estar a Sète fa tres o quatres estius per visitar el Museu d'Art i és un poblet tret d'una película francesa dels anys cinquanta. Molt recomanable i molt a prop de la frontera que es pot fer en un dia.

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors