BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dissabte, 10 d’octubre de 2009

CARA I CREU


L'impacte visual és horrorós. És una immensa paret de finestres i balcons que em dona la sensació de amuntegament i no m'agrada. Però potser als qui son dins no ho troben com jo, perquè el que ells hi veuen és una llarga, ampla i preciosa platja, on s'hi poden veure unes fantàstiques postes de sol.




Aquesta platja!
Així canvia el paisatge girant-se 180º.

2 comentaris:

Ricardo ha dit...

Ooops!!! Em sembla que són 180º, no? Si et gires 360º, fas la circumferència completa i tornes a veure el mateix punt del que has començat...

M.Àngels ha dit...

ui siiii! volia dir 180, perque per veure el mateix no cal girar, Gràcies Ricardo ;)

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors