BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dimecres, 14 d’octubre de 2009

MANDARINER


Comença la temporada dels cítrics. La mandarina és fàcil de pelar, dolça i refrescant, per això fa que sigui una de les fruites predilectes dels més petits (i també dels grans), en aquests mesos de tardor-hivern.
Aquest arbre és d'un camp que hi ha prop de Xerta. La foto és de l'any passat per aquestes dates, quan vam anar a fer la Via Verda des de l'Horta de Sant Joan a Tortosa amb bici. Hi havia uns camps inmensos de tarongers i mandariners mooolt bonics.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors