BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dissabte, 10 d’octubre de 2009

NUCLEARS.... NO, GRÀCIES!!
Avui, als mitjans de comunicació, hi havia una altre noticia petiteta que parlava d'un nou incident a una central nuclear, la d'Asco I, que tenim molt aprop de casa nostra i deia que s'havien descuidat de fer la ronda de vigilància contra incendis durant un dia i mig per una descoordinació. Per sort només s'ha quedat aquí i com sempre que hi passa alguna incidencia diuen que : "... no ha representat cap risc ni per a les persones ni per al medi ambient", fins que un dia passi alguna cosa més greu i ja no hi haurà remeï.

Crec que hi ha altres mitjans de produïr energia mes segurs i nets, perquè un altre tema és la dels residuus... per molt lluny que els vulguin llençar, allà es quedaràn i qui sap quines consecuencies provocaran...

No m'agraden les centrals nuclears!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors