BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


divendres, 4 de desembre de 2009

DINS L’ANTIGA FÀBRICA TÈXTIL


La fàbrica de la Colònia Güell es va començà a construir el 1890 i era una excepció en les colònies industrials de l’època, ja que aquestes utilitzaven l’energia hidràulica dels rius, a la riba dels quals s’havien instalat, però a la Colònia Güell s’utilitzava una màquina de vapor que anava amb carbó.
L’obra vista de maó és el comú denominador de les naus construïdes a l’època. Els edificis dels assecadors, també anomenats estandatges, presenten un aspecte diferenciat de la resta, ja que els maons estan col·locats en forma de gelosia, deixant passar l’aire però no la llum directa del sòl, per tal d’assecar els teixits sense que perdessin el color. A la foto és pot veure aquest detall.
El meu avi hi va treballar durant molts anys i només tenia 9 anys quan va començar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors