BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dimarts, 22 de desembre de 2009

SOLSTICI D'HIVERN


Avui hem entrat a l'hivern amb un temps que no podia ser més adient, fred i plujós, un temps d'aquells que conviden a estar-se a la vora del foc.
Nosaltres però, ho vam celebrar ahir i encara que el fred era ben viu, feia un dia molt clar.
A mig matí vam encendre un bon foc a l'aire lliure i va cremar durant tot el dia. Calçots, botifarres i bon vi van acompanyar un divertit dia amb els amics.
Cap al tard, sota un til·ler centenari, despullat de les seves fulles i asseguts fent rotllana al foc, vam xerrar i riure fins que es va fer fosc.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors