BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


divendres, 27 de novembre del 2009

ASSAIG


aquestes nenes assagen acompanyades pel mossen que toca l'orgue, dins la magestuosa església de Santa Maria del Mar al barri de la Ribera.

2 comentaris:

Ricardo ha dit...

Sóc un fan total de la música d'orgue, l'instrument més espectacular y versàtil que existeix. Anava a molts concerts a la catedral de BCN, que alguns dies havia de tancar les portes per que ja no hi cabia ningú més, sobre tot joves. I a l'església dels caputxins de Pompeia, a la Diagonal, on el pare Robert de la Riba, expert en Bach (el meu favorit, tinc 3 integrals diferents de la seva música d'orgue), també divulgaba la música del segle XX per a orgue, realment creativa i espectacular.
Poques persones tindran la col·lecció de música d'orgue de tots els temps que tinc jo en centenars de CDs.
Sabies que aquí, a Catalunya, treballen alguns dels més prestigiosos constructors i restauradors europeus d'orgues?
Jo també he fotografiat aquest orgue (i el principal) de Santa Maria del Mar. I el de la catedral i el de la església del Pi.
Un cop més coincidim! M'agraden les coses que t'agraden!

M.Angels ha dit...

i a mi m'agrada que t'agradin les coses que m'agraden!!
Jo no soc gens experta en la música d'ogue,però de ben segur que dèu ser molt interessant aquesta col·lecció que tú tens. Les poques vegades que he escoltat tocar l'orgue en directe se m'han posat els pels de punta...

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors