BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


divendres, 28 de maig del 2010

XINXA DE CAMPTambé n'hi diuen coralet, poll de moro, xinxa roja, xinxa de les malves ..., i això només en la nostra llengua. En anglès li diuen firebug, en francès li diuen gendarme, suisse, soldat, diable-cherche-midi, i en italià cimice rossonera.

Aquestes estaven sota l'escorça d'un eucaliptus de la Colonia Güell, on m'hi vaig abraçar abans d'adonar-me'n. Tota una plaga alimentant-se de la saba.

1 comentaris:

barbera ha dit...

Botellón de Chinches

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors