BENVINGUTS AL MEU RACONET DE LA XARXA!

Jo també volia un espai on penjar-hi fotos, dibuixos, pensaments.... no ho sé, coses que em fan expresar els meus sentiments i que potser verbalment em costa més donar-los a coneixer.
Sòc una enamorada de la natura, dels animals, del meu poble. Els passejos en bici o a peu, amb la meva càmara penjada al coll, em permeten captar imatges que m'ajuden a conservar encara més en la memòria, aquell instant, que per algún motiu m'ha captivat.
Després, a casa, em quedo amb aquelles imatges "especials" i que cada cop que torno a mirar-les em fan sentir be.

De vegades, també m'agrada agafar el llapis o els pinzells i deixar-me anar, plasmant-ho a la meva manera, en un paper, una tela o qualsevol altre cosa que es deixi...


dilluns, 18 de juny del 2012

LES "MEVES" MERLES
Fa més d'un any que en el meu pati s'hi va instal·lar una parella de merles. Van passar-hi l'hivern, van fer-hi el niu i ara també hi volten un parell de pollets que comencen a volar. Els pares no deixen de vigilar-los, doncs per allà també s'hi passeja la Nina, la meva gata i com els marca l'instint, cal protegir-los dels depredadors i ella n'es el més proper.
Avui, mentre mirava el correu i sense moure'm de la cadira, he pogut captar-ne unes imatges. Mare i filla passejaven pel terrat tranquil·lament, tot escarbant la terra dels testos, potser buscant-hi algun cuc per menjar.
M'encanta observar els seus moviments i encara més escoltar com canten. Tenir-ho tant a prop, per a mi és un privilegi.

1 comentaris:

Montserrat Sala ha dit...

Mira avui tinc insomni, i com pasava aprop he entrat i Bingo!!! havies publicat.
les teves merles, les merles i las seva amiga Mª Angels, que tanto monta...


petonets.

Publica un comentari a l'entrada

Etiquetes

Seguidors